Mne    Eng

Poslovna jedinica u okviru Instituta za građevinarstvo d.o.o. Podgorica, koja se bavi inovativnim projektima:

IG Invo

MISIJA

Naša misija je da kroz stručnost, inovacije i održivost postanemo vodeća poslovna jedinica u oblasti inovativnih projekata u građevinskom sektoru. Posvećeni smo pružanju visokokvalitetnih usluga i razvoju projekata koji unapređuju standard gradnje, doprinose zaštiti okoline i stvaraju vrijednost za naše klijente, zaposlene i zajednicu.

VIZIJA

Vizija IG INVO-a je da oblikuje budućnost građevinske industrije kroz kontinuirano istraživanje, primjenu najnovijih tehnologija i stvaranje održivih rješenja. Želimo postati prepoznatljivi lideri u razvoju inovativnih projekata koji postavljaju nove standarde u efikasnosti, sigurnosti i ekološkoj odgovornosti. S našim stručnim timom i posvećenošću kvalitetu, težimo da inspirišemo druge i ostvarimo pozitivan uticaj na industriju i društvo u cjelini.

IG INVO ambiciozno planira ostvariti ovu vrstu projekata putem angažovanja visokostručnog istraživačkog tima, sve s ciljem postizanja izuzetnih rezultata u istraživanju materijala i razvoju prototipova. Naši projekti su pažljivo osmišljavaju da se harmonizuju s strategijama održivog razvoja na nivou Crne Gore i Evropske unije, istovremeno podržavajući inovacije, čuvanje resursa i zaštitu životne sredine.”

Fokusirana na projekte visokog potencijala, IG INVO ima za cilj precizno definisanje specifičnih ciljeva, opsega rada i ostvarivih rezultata za svaki pojedinačni projekat.

Jedna od ključnih karakteristika IG INVO-a jeste planiranje i sprovođenje projekata uz angažovanje multidisciplinarnih istraživačkih timova.

IG INVO planira da postane ključni akter u ostvarivanju napretka koji ide u korak sa savremenim standardima i očekivanjima.